Voicedeals; uw partner voor zakelijke telefonie

Voicedeals; uw partner voor zakelijke telefonie

Al sinds lange tijd denkt men aan KPN als de partner voor telefonie. Met de komst van internet en de bijbehorende mogelijkheden zoals VOIP zijn er veel meer alternatieven ontstaan. Voicedeals is uw partner voor zakelijke telefonie in Nederland. U kunt online uw producten bestellen en wij leveren ze binnen 24 uur door geheel Nederland. 

Telefooncentrale

Voicedeals biedt u de modernste telefooncentrales. Het zijn geen zogenaamde vaste centrales maar “Hosted” centrales. Dat wil zeggen een telefooncentrale die volledig digitaal is en in ons datacentrum wordt gehost. U hebt daar dus verder geen kosten van. Heel eenvoudig kunt u de centrale benaderen en beheren. Instellingen laten zich eenvoudig aanpassen. Voicedeals gebruikt 2 centrales: Xelion en de SimPBX. U kunt op de volgende linken klikken voor meer informatie: www.xelionone.nl of www.voicedeals.nl/sim-pbx/.

Siptrunk

Binnen elke centrale zal een zogenaamde drager van het telefoongesprek moeten worden geconfigureerd. We noemen dit een Sip Trunk! Deze Siptrunk wordt door Voicedeals geleverd. Wij beschikken over de scherpste tarieven en u configureert deze Siptrunk heel eenvoudig in de centrale. Door middel van ons online aanvraagformulier heeft u binnen 24 uur de door uw gevraagd Spitrunk binnen.

Toestellen

Wanneer de centrale en siptrunk zijn geconfigureerd is de volgende stap het aansluiten de van de telefoontoestellen. Deze toestellen moet eerst worden ingesteld , we noemen: provisioneren. Als dat gebeurt is dan zijn de toestellen laar voor gebruik en kunnen ze in het netwerk worden geplugd. Deze toestellen kunt u ook bij ons bestellen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan! U kunt precies dat toestel bestellen wat u wilt , van simpel tot zeer uitgebreid. Uiteraard krijgt u van ons 2 jaar garantie op de

Telefoonnummers

Als laatste zijn de telefoonnummers belangrijk. U kunt nu wel uitbellen maar nog niet gebeld worden. Heeft u een bestaand nummer dan kan dat naar Voicedeals worden geporteerd en binnen een week staat het bij ons en kunt het aan de Siptrunk koppelen. Wilt u een nieuw nummer dan kan dat natuurlijk ook. Wij leveren deze in alle vormen. Een normaal regionummer of een 085-nummer het kan bij ons geregeld worden. Meestal kost het niet langer dan 24 uur om een nummer actief te laten zijn in de centrale.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? U kunt ons mailen : info@voicedeals.nl of bellen naar 0513-744145.

Leave a Reply