Wordt een telecom reseller van VoiceDeals

Telecom Reseller van VoiceDeals

VoiceDeals werkt graag met resellers. Wij hebben de producten en u heeft de klanten. VoiceDeals is er zowel voor de technische als voor de commerciele partner. Wilt u alleen maar verkopen, dan kunnen wij u het techische deel uit handen nemen en in de puntjes voor uw klant regelen. En dat kan eventueel met uw pet op. Bent u een technische club, dan voorzien wij u van alle tools om er voor te zorgen dat u uw klant kunt bedienen. Als Telecom reseller van VoiceDeals kunt u al onze producten verkopen. SIP Trunks, XelionOne en Mobiel.

Telecom reseller

White label Reseller

U kunt onze diensten onder eigen naam aanbieden. Dus onder uw eigen URL. De klant is dan ook uw klant. Wij factureren u en u factureert uw klant.

Zeer scherpe prijzen

Als reseller van VoiceDeals heeft u een inkoopvoordeel tov onze verkoopprijzen. U bepaald echter zelf welk tarief u aan uw klanten doorberekend. Voor de siptrunks en hosted telefonie kennen wij een inkoopvoordeel. Voor de mobiele abonnementen geld een eenmalige contractsvergoeding die wel elke keer terugkerend kan zijn wanneer u het mobiele contract weer laat verlengen. Vraagt u via ons informatieformulier naar de mogelijkheden en inkooptarieven.

Technische ondersteuning

Veel van onze mensen hebben al sinds 1995 ervaring met Internet. En sinds 1999 met VoIP. Wanneer u er niet uitkomt, of advies nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar. Ook zijn opleidingen mogelijk. Om een goede VoIP olossing te kunnen leveren is kennis en ervaring nodig welke wij graag met u delen.

Ik heb interesse en wil graag informatie ontvangen.

U kunt onderstaand formulier invullen wanneer u meer informatie wilt over het wederverkopen van onze producten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.