Hosted Telefonie

Uw Telefooncentrale in de Cloud

Hosted Telefonie, Zakelijk VoIP, Telefooncentrale in de Cloud. Deze dienst heeft vele namen. Middels Hosted Telefonie ontzorgen wij u als klant door uw telefooncentrale bij ons in het Datacenter te hosten. Hiermee is de klant volledig onafhankelijk van de lokatie waar hij of zij gevestigd is. Of u nu in Nederland een kantoor heeft, of uw zaken in Spanje afhandeld, het maakt niet uit. Onze dienst kunt u overal ter wereld gebruiken.

Hosted Telefonie

De Hosted Telefonie oplossing

VoiceDeals heeft 2 soorten Hosted Telefonie oplossingen. Wij hebben gekozen voor een eenvoudig model waar de basis functies in zitten en een uitgebreider model voor de klant die meer van zijn centrale eist.

Met deze oplossingen bent u altijd gewaarborgt van de nieuwste technieken en heeft u bijna alle denkbare functies beschikbaar, zoals wachtrijen, keuzemenu’s, gespreksopname, voicemail, presence panel, welkomsberichten, nachtstanden etc.

U maakt contact met uw telefooncentrale via bijvoorbeeld een Hardphone, softphone of Smartphone app. Maakt u gebruik van Outlook, dan is bijvoorbeeld synchronisatie van uw complete adressenbestand met de opgeslagen telefoonnummers een koud kunstje.

VoiceDeals levert u naast de Hosted Telefonie oplossingen ook de SIP trunk met zijn scherpe tarieven. Welke oplossing u ook kiest, de tarieven zijn even scherp. Naast de Hosted Telefonie dienst, kunnen wij u ook voorzien van eventuele VoIP toestellen en andere benodigde accessories.

Waarom kiezen voor Hosted telefonie van VoiceDeals

Geen hoge investeringskosten

Het enige wat u nodig heeft zijn SIP telefoons of headsets voor de Softphone.

Lokatie onafhankelijk

Zit u op kantoor, in de auto, of thuis. U bent overal gekoppeld met uw telefoon centrale. Heeft u meerdere vestingen, dan kunt u middels 1 nummerplan alles aan elkaar koppelen. Onderling bellen of doorverbinden is kostenloos.

Meerdere bedrijven en meerdere telefoonnummers

Dit is allemaal overzichtlijk in 1 centrale te configureren. Al het telefoonverkeer komt binnen op 1 of meerdere SIP Trunks in uw centrale. U ziet precies wie er belt en waarvoor die belt. U kunt zowel meerdere bedrijven als uw prive aansluiting in de centrale opnemen zonder het op elkaar stoort. De rekeningen kunnen specifiek per bedrijf of priveaansluiting worden gemaakt, ondanks dat het in 1 centrale zit. Zo heeft u altijd een duidelijk overzicht.

Kosten besparing

Naast het feit dat u afscheid kunt nemen van  uw dure analoge of digitale KPN aansluiting, belt u ook nog eens tegen de meest lage gesprekskosten. Naast besparen op de belkosten, wordt vaak vergeten dat een traditionele centrale ook stroom gebruikt. Dit kan al snel een 15 tot 25 Euro per maand kosten. Deze kosten vallen met een Hosted Telefonie oplossing dan ook volledig weg.

Goed overzicht

U kunt al uw gesprekken terugvinden in een duidelijk overzicht. Wilt u het gesprek opnemen en later terugluisteren, geen probleem, u zoekt het gesprek op middels een communicatielog, waarna u het geluidsfragment zo weer terug kunt luisteren.

Teveel op om te noemen

En zo zijn er voor elk bedrijf wel meer dan 1 reden om over te stappen op Hosted Telefonie van VoiceDeals. Wilt u meer weten over deze dienst, neemt u dan contact met ons op.

Overstappen op de Hosted Telefonie centrale met nummerbehoud

Heeft u een bestaande situatie, een telefooncentrale op lokatie, een VoIP oplossing, Voicedeals zorgt ervoor dat de overgang van uw huidige provider naar onze centrale vlekkenloos verloopt. De centrale wordt van te voren ingesteld en getest. Als de nummerportering dan een feit wordt, draait alles zonder uitval op uw nieuwe Hosted Telefonie centrale van VoiceDeals door.

Overstappen op de Hosted Telefonie centrale met nummerbehoud

Heeft u een bestaande situatie, een telefooncentrale op lokatie, een VoIP oplossing, Voicedeals zorgt ervoor dat de overgang van uw huidige provider naar onze centrale vlekkenloos verloopt. De centrale wordt van te voren ingesteld en getest. Als de nummerportering dan een feit wordt, draait alles zonder uitval op uw nieuwe Hosted Telefonie centrale van VoiceDeals door.

Welke Hosted Telefonie oplossingen kan VoiceDeals u bieden

SIM PBX Wilt u een Hosted Telefonie centrale en wilt u dit zo eenvoudig mogelijk houden. Dan is de SIM PBX denken wij wat voor u. De centrale kent een lage instapdrempel door zijn goed prijs en heeft de meest gebruikte basisfuncties aan boord. Voor meer informatie kijkt u op SIM PBX.

Xelion Met Xelion haalt u een Hosted Telefonie centrale in huis, voorzien van de modernste technieken. U bent met Xelion altijd en overal bereikbaar. Via de PC, bureau telefoon, Smartphone etc. Functies als iIntegratie met CRM systemen, telefonisch vergaderen, Wallboards, communcatie rapportage zijn allemaal inbegrepen. Bent u hier in geinteresseerd, kjikt u dan op onze Xelion product pagina.

XelionOne Een vast bedrag per werkplek en onbeperkt bellen
Met XelionOne betaald u een vast bedrag per werkplek. U belt onbeperkt naar vaste en mobiele aansluitingen in Nederland. Daarnaast maakt u gebruik van Xelion waarmee u dus altijd voorzien bent van de nieuwste technologie. Voor meer informatie, kunt u kijken op XelionOne