Voicedeals levert gratis Siptrunk

Voicedeals levert gratis Siptrunk

Voicedeals, het innovatieve bedrijf uit Heerenveen levert gratis Siptrunk aan bedrijven en andere telecomresellers in Nederland en België.
Naast het gratis aanbieden van Siptrunks bieden we hiernaast ook de levering van nieuwe telefoonnummers alsmede de mogelijkheid om bestaande telefoonnummers te porteren.
Naast het feit dat VoiceDeals deze Siptrunk gratis aanbiedt zijn ook de gesprekskosten die wij berekenen gemiddeld 50% goedkoper dan KPN voor Nederlandse bestemmingen en loopt de besparing op buitenlandse bestemmingen op tot meer dan 500% ten opzichte van KPN.

Siptrunk gratis

Als u een bestaande Hosted centrale heeft, werkt het heel eenvoudig! U vult het online aanvraagformulier op onze website in. Wij ontvangen dit formulier en verwerken dit binnen 24 uur. U krijgt van ons de hostname, username en password. Dit voert u in in uw PBX en klaar is Kees! Mocht u vragen hebben over de precieze configuratie dan kunt u ons altijd even bellen.
Door onze jarenlange ervaringen met deze technologie kunnen we u ook ondersteunen bij het configureren van deze Siptrunk bij uw nieuwe of bestaande omgeving of kunnen we u adviseren bij het overstappen op een SIP gebaseerde omgeving. Siptrunks kunnen zowel met username/password als met IP authorisatie worden geleverd.

Hosted Centrale

Maar als u zelf niet beschikt over een Hosted Centrale dan kunnen wij deze ook aan u leveren. Wij kennen daarin 2 typen; nl. de Xelion centrale en de Simpbx. Klike voor meer informatie op deze linken: https://www.voicedeals.nl/xelion/ en https://www.voicedeals.nl/sim-pbx/.

Voor meer informatie over VoiceDeals en de producten die VoiceDeals bied verwijzen we u naar onze website www.voicedeals.nl

Leave a Reply