XelionOne voor onbeperkt bellen voor € 15,- per maand.

XelionOne voor onbeperkt bellen voor € 15,- per maand.

Er is een toenemende vraag van klanten om een goede Voipcentrale te hebben met de mogelijkheid van onbeperkt bellen. Wij bieden deze mogelijkheid. U kunt nu onbeperkt bellen en gebruik maken van de toongevende Voipcentrale genaamd Xelion voor een vast tarief van € 15,- per gebruiker.

Voipbellen is inmiddels zeer geaccepteerd bij het MKB in Nederland. ISDN 2 zal per september 2019 verdwijnen en daar zal een alternatief voor moeten komen. Voip bellen is dat alternatief. Het is stabiel en biedt veel meer functionaliteiten tegen een lagere prijs.

Xelion centrale.

Nederlands meest toongevende VoIP centrale is de Xelion-centrale. Deze kent fantastische mogelijkheden en is uitermate goed te configureren. Deze centrale kent een goede beheerdersinterface. Het voordeel van deze centrale is dat deze niet fysiek in uw bedrijf staat. Wij hosten deze centrale voor u. Als gebruiker betaalt u een vast tarief per maand. Deze kosten liggen lager dan wanneer u een vaste centrale aanschaft. Mocht u besluiten tot een XelionOne centrale dan kunnen wij deze binnen 48 uur voor u klaar maken.

Onbeperkt bellen voor € 15,- .

Als u de vele voordelen van de Xelion centrale wilt combineren met de mogelijkheid van onbeperkt bellen dan kunt u bij ons een terecht voor XelionOne. Dit is de combinatie van een Xelioncentrale met onbeperkt bellen voor een vast bedrag van slechts € 15,- per maand per gebruiker. Dit levert een fors inkoop voordeel op en u weet elke maand waar u aan toe bent omdat u altijd een vast bedrag betaalt. Voor de volledigheid moeten wij wel melden dat naar het buitenland bellen is uitgesloten. U kunt al gebruik maken van XelionOne vanaf 4 gebruikers.

Mocht u nog vragen hebben en/of meer informatie willen hebben dan kunt u ons ook even bellen: 0513-744145. Natuurlijk kunt u ook kijken op onze website : www.xelionone.nl.