Voicedeals lanceert de Voip telefooncentrale: SIM PBX!

Voicedeals lanceert de Voip telefooncentrale: SIM PBX!

De SIM PBX voor ondernemers.

Speciaal voor het MKB heeft Voicedeals een Voip telefooncentrale ontwikkeld. Veel MKB-ers hebben behoefte aan een eenvoudig te bedienen telefooncentrale waarbij het bedieningsgemak voorop staat. Veel ondernemers en medewerkers zijn vertrouwd met een vast toestel en willen graag dat op hun bureau hebben. Ze hebben geen behoeft een bureaublad-app of een softphone. Men willen eenvoudig kunnen bellen en gebeld worden.

Tevens zijn de kosten van onze Voip telefooncentrale laag. De techniek die hierbij gebruikt wordt heeft Voip. Dat wil zeggen : ”Voice over IP”  of eigenlijk vrij vertaald ; “ bellen via internet”. Er is niet langer het kabeltje van KPN nodig men kan volstaan met een internetlijn. Het spreekt voor zich dat deze internetlijn ook een goede en stabiele verbinding met zijn. Uiteraard kunnen wij u daar ook helpen.

De internetlijn in combinatie met een goed geconfigureerde router zorgt ervoor dat de telefoonlijn tot stand worden gebracht. Voicedeals levert dan geconfigureerde centrale met de telefoons. Het enige wat u hoeft te doen is ervoor te zorgen dat de telefoons op uw netwerk worden aangesloten.

Functionaliteiten

De Voip telefooncentrale heeft de volgende mogelijkheden:

  • Wacht rij
  • Follow me
  • Keuze menu
  • Voicemail
  • Doorschakelen
  • Eenvoudig beheer

Indien u besluit een Voip telefooncentrale van ons af te nemen, krijgt u deze in een basisconfiguratie aangeleverd. Met een paar muisklikken kunt u deze dan aanpassen of nu de openingstijden zijn of bijvoorbeeld de voicemail.

Het unieke van ons concept is dat u deze centrale kunt afnemen voor een vaste prijs per bedrijf. U betaalt slecht € 25,-  ongeacht het aantal medewerkers voor deze VoIP telefooncentrale. De kosten die hier nog bij komen zijn alleen maar de gesprekskosten.

Voor meer informatie kunt u kontakt met ons opnemen en wij zullen voor u een passende offerte maken. U kunt ons bellen op 0513-744077 of mailen naar info@voicedeals.nl.