Hoe vraag ik een nieuw telefoonnummer aan?

Hoe vraag ik een nieuw telefoonnummer aan?

Met enige regelmaat krijgen wij vragen van klanten dat zij een nieuw telefoonnummer willen hebben. Het kan zijn dat ze gaan verhuizen of juist met een nieuw bedrijf beginnen. Als gerenommeerd Telecom-bedrijf kunnen wij dat voor je verzorgen.

Telefoonnummer aanvragen.

Als je besloten hebt dat je een nieuw telefoonnummer wilt door of een verhuizing of je nieuwe zaak, stuur je ons gewoon een mail naar info@voidedeals.nl. Wij zorgen dat je binnen 48 uur een nieuw telefoonnummer hebt. Het kost je slechts € 1,- per maand. Wij hebben een ruime keuze uit de nummers. Wel moet je er rekening houden dat je alleen een nummer kunt krijgen uit de plaats waar je gevestigd bent. Wij noemen dat een regiogebonden nummer. Het is helaas niet mogelijk om een nummer te krijgen uit Amsterdam als je bedrijf bijvoorbeeld gevestigd is in Utrecht.

Heeft u ook een mooi nummer voor mij?

Dit is natuurlijk de standaardvraag die wij krijgen. Alle echt mooie nummers zijn natuurlijk al uitgegeven maar in de range die wij toegewezen hebben gekregen zullen voro zover mogelijk wel aan je wensen proberen te voldoen.

Speciale telefoonnummers

U kunt uiteraard ook de speciale nummers zoals de 085- of de 088 -nummers bij ons aanvragen. Dit zijn de zogenaamde regiovrijnummers. Het is ook mogelijk een nummerblok aan te vragen. Dat kan een 10 nummerblok zijn maar ook een 100 nummerblok. Deze leveren wij binnen 24 uur en deze kunnen meteen in uw telefooncentrale worden geplaatst. De kosten van de regiogebonden nummer zijn ook beperkt; € 10,- eenmalig en slecht € 1,- per maand. Kijk ook op: https://www.voicedeals.nl/085-nummer-de-voor-en-nadelen/

Telefoonnummer in centrale

Natuurlijk willen wij je erop wijzen dat je wel een telefooncentrale moet hebben waar het telefoonnummer in moet worden geplaatst. Ook heb je een Sip-trunk nodig waar het gesprek over gaat. Wij kunnen je daar uiteraard ook bij helpen. Voor meer informatie staan we je graag te woord.

Wilt u ook gebruik maken van de vele mogelijkheden die wij hebben op het gebied van telefoonnummers? Neem dan contact met ons op en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!