Siptrunk van Voicedeals is geschikt voor elke PBX.

Siptrunk van Voicedeals is geschikt voor elke PBX.

We weten allemaal dat ISDN binnenkort wordt afgeschaft. Wij krijgen elke dag er een nieuwe klant bij die bijvoorbeeld een SIPtrunk afneemt. De vraag die wij dan krijgen is of onze Siptrunk wel geplaatst kan worden. We kunnen dan gelukkig antwoorden dat dat wel kan.

Vele bedrijven maken liever gebruik van een PBX die ze kennen of in hun beleving een goede prijs/kwaliteit hebben. Dar zoeken ze dan een Siptrunk bij die ze daar zelf in willen configureren. Dat kan met de Siptrunk van Voicedeals. Deze kan ik elke PBX ( = Voipcentrale) worden geconfigureerd. Dit gaat niet ten koste van de gesprekskwaliteit en u profiteert van de voordelige tarieven van onze Siptrunk.

Eenvoudig te bestellen.

Mocht u belangstelling hebben voor onze Siptrunk dan kunt u deze heel eenvoudige bestellen. Mocht u tot slot een Siptrunk willen aanschaffen dan verzoek ik u op de volgde link te klikken: Bestellen. Als u een bestelling doet dan krijgt u binnen 48 uur de gegevens van de Siptrunk zodat u deze zo kunt installeren in uw Voipcentrale. Binnen een paar dagen kunt u bellen met de Siptrunk van Voicedeals.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: https://www.voicedeals.nl/gratis-sip-trunk/

Mocht u nog vragen hebben en/of meer informatie willen hebben dan kunt u ons ook even bellen: 0513-744145.

About the Author