VoiceDeals

    VoiceDeals is een dochteronderneming van Vera Telecom. Wij zijn de kwaliteitsprovider voor zowel al uw nationale als uw internationale telecommunicatie minuten. Wij bieden zowel nationaal als internationaal onze diensten aan Carriers, ITSP’s, ISP’s, automatiseerders en telecommunicatie bedrijven aan. Vanwege onze lage overhead bieden wij onze diensten tegen de allerlaagste tarieven naar alle bestemmingen in de wereld.

VoiceDeals - PortaOne

    • VoiceDeals is een onafhankelijke Telecomaanbieder. Wij hebben onze servers in ons Datacenter in Amsterdam staan. Hier organiseren wij de Telecom op een zo efficient mogelijke manier en kunnen u hierdoor snel van dienst zijn. VoiceDeals maakt gebruik van het PortaOne platform. Dit platform is robuust en zeer schaalbaar.
    VoiceDeals is de leverancier voor SIP Trunks en Hosted Telefonie. Heeft u alleen een SIP Trunk nodig, dan bent u op het juiste adres. En wilt u dat wij alles voor u verzorgen, dan kunt u ook de Telefooncentrale bij ons afnemen. Wij bieden u dan een totaal oplossing.